Wie ben ik?

Welkom op de site van Thuispedagoog!

Mijn naam is Ilse Wienhoven en ik ben pedagoog in de Jeugdzorg. Al tijdens mijn studie droomde ik ervan om mijn eigen praktijk op te starten om gezinnen en kinderen te ondersteunen als het thuis even niet zo goed gaat. Na veel ervaring te hebben opgedaan tijdens mijn studie, maar ook door te werken in het buitenland, heb ik een eigen persoonlijke visie en werkwijze ontwikkeld die ik nu met veel passie uitdraag via Thuispedagoog. Mijn praktijk bevindt zich in Arnhem.

Neem gerust contact met mij op als je wilt weten wat ik voor jou, jullie gezin of voor jullie kind kan betekenen in de vorm van gezinsbegeleiding of één op één kindercoaching. 

Over Thuispedagoog

De reden waarom ik graag vanuit een eigen praktijk werk, is omdat ik hiermee de mogelijkheid creëer om echt tijd te maken voor de begeleiding van gezinnen en kinderen. Om betrokken te zijn en te kijken naar wat er specifiek nodig is voor jullie als gezin. Doordat ik bij jullie thuis kom, kan ik een goede inschatting maken van de situatie en kan ik samen met jullie een plan maken dat goed bij jullie gezin past. Samen werken we dan aan een volledig hulpplan met als doel dat jullie na afloop genoeg informatie en hulpmiddelen hebben om het weer helemaal zelf te kunnen.